0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

BEVEILIGINGSHEKWERK BUDEL

Wordt het tijd dat uw bedrijventerrein van een degelijk beveiligingshekwerk voorzien wordt? Dan is Govers Sierhekwerk uw partner! Al menig bedrijven-, industrie- en privéterrein hebben wij van een kwaliteitsvol beveiligingshekwerk voorzien. Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan het design van uw hekwerk. Het aanzicht is natuurlijk net zo belangrijk als de beveiliging van uw terrein.

BEVEILIGINGSHEKWERK MET FAAC

Bij Govers Sierhekwerk kunt u diverse soorten beveiligingshekwerken aanschaffen en daardoor hebben wij vast en zeker een beveiligingshekwerk dat aan uw wensen en eisen voldoet. Misschien is een gaashekwerk of een spijlenhekwerk iets voor u? Of denk u eerder aan een industriële draaipoort, schuifpoort of automatische slagboom? Voor welk type beveiligingshekwerk u ook kiest, u kiest altijd voor een hekwerk van de hoogste kwaliteit, een hekwerk dat voldoet aan alle Europese normen voor hekken en poorten. Govers Sierhekwerk biedt ook de mogelijkheid om op de industriële hekwerken FAAC te installeren. Dit is een geautomatiseerd systeem waarmee u zelf kunt bepalen voor wie u de poort opent. Het systeem kan gebruikt worden in combinatie met een intercom en/of camera.

DE BESTE BEVEILIGING

Wilt u een beveiligingshekwerk aanschaffen, maar weet u niet welk hekwerk uw terrein de beste beveiliging biedt? Neem dan contact om met de specialisten van Govers Sierhekwerk. Wij helpen u graag aan een geschikt beveiligingshekwerk. Indien u advies wilt inwinnen over onze hekwerken, neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0495-494453.