0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

Hekwerk prijzen

Hekwerk prijzen variëren enorm, u kunt bij diverse partijen offertes opvragen en u ziet dit direct. Hier zitten diverse verschillen in, denk hierbij aan kwaliteit van het hekwerk, afwerking, plaatsing, montage en onderhoud. Bij Govers Sierhekwerk bieden wij u één prijs waarvan wij zeker zijn dat dit een goede prijs is voor de uitstekende kwaliteit hekwerk zoals wij dit opleveren.

Prijs / kwaliteit

Natuurlijk is een goede prijs voor uw hekwerk belangrijk. Maar wat voor ons nog belangrijker is, is de kwaliteit die u voor die prijs koopt. Wij werken alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, produceren alles zelf om zo u die kwaliteit te garanderen. Bij onze prijs zit ook onze service in, wij maken gebruik van eigen monteurs en zorgen ervoor dat alles goed aangesloten en opgeleverd wordt. Kortom; bij Govers bent u op de juiste plaats als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding!

Zelfs wanneer u offertes vergelijkt zullen er nog prijsverschillen in zitten, dit kan te maken hebben met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van geïmpregneerd hout of hardhout? Is het metaal dat gebruikt wordt verzinkt om roest tegen te gaan? Bij Govers bent u verzekerd van verzinkt en gecoate hekwerken volgens de kwaliteitsnormen!

Goedkope hekwerken maar wel met een goede kwaliteit

Zoals gezegd, bent u alleen op zoek naar een goedkoop hekwerk? Dan is het verstandig om contact op te nemen, want naast een betaalbaar hekwerk wilt u uiteraard ook kwaliteit. Het gaat bij het hekwerk of uw poort immers om uw veiligheid. Uw perceel dient afgesloten te worden. Hiermee kunt u het vergelijken met uw sloten op uw huis, u wilt natuurlijk niet dat deze makkelijk open gaan zonder uw sleutel. Dit betekent dat uw hekwerk of poort wel van de juiste kwaliteit dient te zijn! Onze hekwerk prijzen zijn dan ook zeer aantrekkelijk voor de kwaliteit die we bieden.

Informatie aanvragen over onze hekwerken en prijzen

Natuurlijk begrijpen we dat een hekwerk een flinke investering is, we helpen u dan ook graag met advies en kunnen zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Neem hiervoor contact met ons op.