0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

SIERHEKWERKEN

SIERPOORTEN- EN HEKWERKEN

Bij Govers Sierhekwerk kunt u terecht voor zeer diverse modellen in sierhekwerk.

Als specialist op het gebied van sierpoorten...

zorgt Govers voor vele op maat gemaakte poorten die aansluiten bij de architectuur van het huis of juist de omgeving en het perceel.

Diverse poorten zijn uitgerust met de mogelijkheid om automatisch te openen en te sluiten. Dat zorgt naast een groter gemak ook voor meer veiligheid.

Sierpoorten hebben niet enkel een functioneel nut waarbij veiligheid voorop staat, maar zorgen ook voor een prachtig aanzicht. Er zijn diverse soorten mogelijk qua stijl van de poort, maar ook het materiaal is zeer divers. Hierbij zijn ook combinaties van materialen mogelijk indien u dit wenst.

Misschien heeft u enkel een sierpoort nodig maar wellicht is het een optie om deze in dezelfde stijl te integreren in een sierhekwerk als volledige of gedeeltelijke omheining van uw tuin of perceel.

VELE STIJLEN, SOORTEN EN MATEN

Opties en mogelijkheden voor poorten in alle soorten en maten. Uw sierpoort- en hekwerk kan natuurlijk ook op maat worden gemaakt bij eventuele specifieke wensen. Dit raden wij dan ook zeker aan om te doen.

Veel voorbeelden staan op deze website; dit zijn enkel poorten en hekwerken welke reeds gemaakt en geplaatst zijn. We begrijpen dat het kiezen van een sierpoort- en hekwerk een lastige keuze is, zeker omdat er zoveel keus is. Natuurlijk helpen wij u graag met het maken van deze keuze; wanneer u tevreden bent over de poort en/of hekwerk, dan zijn wij dat ook!

VAKMANSCHAP DOOR UITGEVOERDE PROJECTEN

Govers Sierhekwerk heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van sierhekwerken. Door deze ervaring bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een perfecte poort en hekwerk. Bij alle projecten is eerst een duidelijk beeld geschetst van de wensen en de mogelijkheden. Het is daarom altijd goed om met ons in contact te komen zodat we dit kunnen bespreken.

Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.