0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

SPIJLENHEKWERK

Bent u op zoek naar een mooi spijlenhekwerk ter beveiliging van uw terrein? Neem dan contact op met Govers Sierkhekwerk. Wij begrijpen dat een beveiligingshekwerk ook een mooie uitstraling moet hebben. Een spijlenhekwerk is één van de meest stevige beveiligingshekwerken, maar is door zijn transparantie niet storend voor het aanzicht.

Spijlenhekwerk: beveiliging in diverse stijlen verkrijgbaar

Door de solide spijlen is er geen beweging te krijgen in het spijlenhekwerk dat Govers Sierhekwerk levert. Ideaal voor als u uw bedrijfsterrein of privéterrein wilt beveiligen. Indringers maken geen kans. Bovendien hebben onze spijlenhekwerken een nette en strakke uitstraling en zorgen zij daardoor voor een mooi aanzicht. Wanneer u bij Govers Sierhekwerk een spijlenhekwerk wilt aanschaffen, dan heeft u de keuze uit onder andere:

Safeguard Hekwerk: een verfijnd soort spijlenhekwerk waarbij ronde spijlen tussen de liggers gelast zijn.
RoundGuard hekwerk: stijlvol hekwerk dat zeer geschikt is voor de beveiliging van een bedrijventerrein, maar ook goed staat in een natuurlijke en landelijke omgeving.
- SquareGuard hekwerk: een ideale optie voor als u op zoek bent naar een goede beveiliging met een mooi aanzicht. De verbinding tussen de spijlenvakken en de staanders is namelijk nagenoeg onzichtbaar.

Heeft u zelf geen enkel idee welk soort spijlenhekwerk het beste past bij uw doeleinde? De adviseurs van Govers Sierhekwerk helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel gerust even naar 0495-494453 om wat advies in te winnen.