0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

SCHUIFPOORTEN

Een schuifpoort kopen voor het beveiligen van uw bedrijventerrein doet u bij Govers Sierhekwerk in Budel, vlak bij Weert. Met een schuifpoort kunt u indringers van uw terrein weren en daarmee ook de kans op diefstal en schade verkleinen. Natuurlijk wilt u wel dat het hek er mooi uitziet, in het geval u gasten wilt ontvangen. Ons hekwerk heeft dan ook een mooie moderne uitstraling, zodat deze niet in het aanzicht stoort en een luxueuze indruk maakt.

Een schuifpoort voor industriële toepassingen die voldoen aan Europese regels

Wanneer u een schuifpoort bij ons bedrijf in Budel aanschaft, dan weet u zeker dat u in een kwalitatief en modern hekwerk investeert. Govers Sierhekwerk heeft namelijk het keurmerk HEKMERK gekregen. Dit is een betrouwbaar keurmerk dat aantoont welke producten en bedrijven voldoen aan de Europese wetgeving, regels en veiligheidsnormen op het gebied van poorten en hekken. Bovendien toont het keurmerk ook aan dat een bedrijf beschikt over professionele medewerkers met voldoende kennis over hun vakgebied. Voor de productie van een schuifpoort van hoge kwaliteit zit u daarom bij Govers Sierhekwerk goed, maar u kunt ook op ons rekenen wanneer u uw hekwerk op vakkundige en zorgvuldige wijze door ons wilt laten plaatsen en installeren. Dit ook mogelijk in onder andere de omgeving van Helmond en Eindhoven.

Verschillende schuifpoorten verkrijgbaar

Bij ons kunt u een A-liner schuifpoort aanschaffen, maar ook voor een Comfort-liner variant kiezen. Beide typen hebben hun eigen specificaties en het is afhankelijk van uw wensen welk type het meest geschikt is. Lees gerust de gedetailleerde beschrijvingen op onze website. Indien u daarna vragen heeft over de schuif- of andere poorten die u bij ons kunt aanschaffen, dan kunt u bellen naar 0495-494453 of het contactformulier invullen.