0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

POORTAUTOMATISERING

Wilt u een automatische toegangspoort laten installeren op uw terrein, bijvoorbeeld een draai- of schuifpoort? Govers Sierhekwerk in Budel, niet ver van Weert, helpt u graag met het realiseren van de meest passende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende toepassingen op het gebied van hekwerk, sierhekwerk en automatisering. In het verleden hebben wij zowel particulieren als bedrijven tevreden gesteld met perfect op maat ontworpen en geïnstalleerde automatische toegangspoorten. Ontdek nu de mogelijkheden!

Een automatische toegangspoort laten installeren met een resultaat naar wens

Omdat we bij Govers Sierhekwerk uit Budel alles van begin tot eind voor u regelen en beschikken over een eigen engineeringsafdeling, kunnen wij u een automatische toegangspoort aanbieden die volledig op maat is. Wij komen hiervoor eerst graag bij u langs om alles nauwkeurig in te meten. Ook luisteren we in de voorbereidingsfase naar al uw wensen en eisen voor uw automatische toegangspoort. De mogelijkheden op het gebied van automatisering zijn immers zeer uitgebreid. Wanneer u tevreden bent over het plan van aanpak, gaan we vakkundig aan de slag met het ontwerp en zijn we tot en met de uiteindelijke realisatie uw betrouwbare en deskundige contactpersoon.

Laat u informeren over alle opties

Wenst u een automatische hekopener? Of gaat u liever voor een draaipoort, wellicht in combinatie met industrieel hekwerk? Bespreek de opties met onze specialisten en wees verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige automatische toegangspoort die uw terrein perfect aanvult én goed beveiligt. Wilt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of heeft u vragen aan ons? Bel dan naar 0495-494453 of vul het contactformulier in.