0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

HEKOPENER BUDEL

Niet alleen voor hekwerk van de hoogste kwaliteit, maar ook voor een hekopener kunt u bij Govers Sierhekwerk in Budel terecht. Wij leveren elektrohydraulische en elektromechanische aandrijfsystemen voor poorten van hoogstaande kwaliteitsmerken en de daar bijhorende afstandsbedieningen. Hiermee kunt u uw hekwerk openen en sluiten zonder dat u daarvoor uit uw auto hoeft te stappen.

UW SPECIALIST VOOR DE MEEST GESCHIKTE HEKOPENER

Govers Sierhekwerk uit Budel, dicht bij Weert, levert hekwerken inclusief een hekopener. Een hek is immers bedoeld om uw terrein te beveiligen, maar het mag geen ongemak veroorzaken. Wilt u snel met de auto het terrein kunnen oprijden of verlaten, zonder dat ongenodigde gasten daarbij mee naar binnen komen? Vergeet u het hek weleens te sluiten vanwege het ongemak? Met een automatische hekopener die met een afstandsbediening bestuurbaar is, opent en sluit u uw hekwerk gemakkelijk en snel. Welke hekopener u nodig heeft is wel afhankelijk van het soort hek dat u heeft. Onze specialisten bespreken graag met u wat voor u de meest geschikte hekopener is.

SCHAKEL ONS IN VOOR DE BESTE OPLOSSING

U de beste oplossing bieden als het om hekwerk gaat, dat is onze missie. Al sinds 1974 weten wij iedere klant aan een geschikte poort of een geschikt hek te helpen, één die volledig voldoet aan de gestelde eisen en wensen. Heeft u een hek met een automatische hekopener nodig? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons bereiken via het nummer 0495-494453 of het contactformulier.