0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

HEKWERK PLAATSEN IN BRABANT OF LIMBURG

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van hekwerken in de provincies Limburg en Brabant, omdat u zelf om een mooi hekwerk verlegen zit? Dan bent u op zoek naar Govers Sierhekwerk uit Budel! Ons bedrijf is namelijk een totaalleverancier als het om verschillende soorten hekwerken en sierpoorten gaat. Of het nu gaat om toegangspoorten, tuinafscheidingen, buitenbeveiliging of elektrische deuropeners: bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres.

HEKWERKEN GELEVERD IN LIMBURG EN BRABANT: HEKWERK OP MAAT

Al sinds 1974 produceert Govers Sierhekwerk in Budel, niet ver van Weert, op ambachtelijke en deskundige wijze hekwerken en sierhekwerken op maat – wat wij voornamelijk doen voor klanten uit Limburg en Brabant die een specifiek soort hekwerk wensen. Vanzelfsprekend produceren wij hekwerken van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat de productie van onze hekwerken in ons eigen beheer is, maar ook omdat onze medewerkers over alle benodigde kennis en ervaring beschikken.

HEKMERK VOOR ONS HEKWERK

U wilt natuurlijk dat uw hekwerk er mooi uitziet, maar veiligheid gaat boven alles. Dat het hekwerk dat wij produceren en leveren in Brabant en Limburg veiligheid waarborgt, dat bewijzen wij met ons HEKMERK. Het HEKMERK is een keurmerk dat enkel uitgereikt wordt aan hekwerkproducenten die zich houden aan de Europese wetten, regels en veiligheidsnormen op het gebied van hekken en poorten.

SERVICE EN DIENSTVERLENING

Ook toont het keurmerk aan dat Govers Sierhekwerk beschikt over vakkennis en een professionele service aan klanten kan bieden. Kiest u voor ons als uw hekwerkproducent en -leverancier, dan maakt u een veilige keuze. Wij zijn u graag van dienst!

VERSCHILLENDE SOORTEN HEKWERKEN

Govers Sierhekwerken uit Budel, vlak bij Weert, produceert en levert verschillende soorten hekwerken voor klanten in Brabant en Limburg; ook uw hekwerk! Heeft u een industrieel hekwerk nodig of misschien een sierhekwerk voor een tuin? Of bent u meer geïnteresseerd in een poort, eventueel met automatische besturing? Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vertel het ons, door te bellen naar 0495-494453 of door het contactformulier in te vullen.