0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

HEKWERK LEVERANCIERS BUDEL

Wist u dat Govers Sierhekwerk in Budel, nabij Weert, één van de beste hekwerk leveranciers in Nederland is? Ons bedrijf is een totaalleverancier als het om hekwerken en sierpoorten gaat en een specialist op gebied van hekken plaatsen. Een hekwerk op maat laten maken? Geen probleem! Wij horen graag van u wat voor soort hek u zich wenst en gaan direct op onze moderne productieafdeling voor u aan de slag. U een degelijk en mooi hekwerk bieden is onze missie, al sinds 1974.

OP ZOEK NAAR HEKWERK LEVERANCIERS? WIJ ZIJN UW GESPECIALISEERDE PARTNER

Bent u al enige tijd op zoek naar een betrouwbare partner voor het leveren van een degelijk hekwerk, maar heeft u die tussen de vele hekwerk leveranciers nog niet gevonden? Waarom neemt u dan geen contact op met Govers Sierhekwerk in Budel? Wij beschikken over een HEKMERK keurmerk, waarmee wij kunnen aantonen dat wij veilig en kwalitatief hekwerk en sierhekwerk leveren. Hekwerk dat voldoet aan alle Europese regels, wetten en veiligheidsnormen op het gebied van poorten en hekken. Ook houdt dit keurmerk in dat wij over de juiste kennis beschikken en een professionele dienstverlening bij de plaatsing van hekwerk kunnen leveren. Redenen genoeg om uw hekwerk bij ons aan te schaffen!

VOOR IEDERE KLANT STAAN WIJ KLAAR

Wij zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst. Van een sierlijk tuinhek tot robuust industrieel hekwerk: Govers Sierhekwerk, één van de bekendste hekwerk leveranciers van Nederland, is waar u moet zijn. Heeft u vragen over de hekwerken die wij produceren en leveren? Bel dan gerust even naar 0495-494453 of vul het contactformulier in.