0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

IJZEREN POORT BUDEL

Waar heeft u een ijzeren poort voor nodig? Wat het doeleinde van uw poort ook is, u kunt deze het best aanschaffen bij Govers Sierhekwerk in Budel. Ons bedrijf is een totaalleverancier van allerlei soorten hekwerken en sierpoorten. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst, wat inhoudt dat wij bijvoorbeeld een ijzeren poort voor een tuin kunnen maken, maar deze ook voor een bedrijventerrein of een industrieterrein kunnen leveren.

IJZEREN POORT VOOR DE TUIN OF VOOR INDUSTRIËLE DOELEINDEN

Of het nu ter beveiliging van uw bedrijventerrein is of als afsluiting van uw tuin: Govers Sierhekwerk uit Budel, dicht bij Weert, levert u de ijzeren poort die u wenst. Sinds 1974 produceren wij al hekwerken die voldoen aan de eisen en wensen van de klant. Hekwerk op maat, dat is voor ons geen enkel probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij iedere behoefte om te zetten in een realiseerbaar ontwerp. Vervolgens gaan wij in onze moderne productieafdeling voor u aan de slag. Ook de plaatsing nemen wij op ons: wij installeren uw hekwerk op professionele en zorgvuldige wijze. Het is dan ook niet voor niets dat wij over het keurmerk HEKMERK beschikken, waarmee wij aantonen dat zowel onze producten als onze dienstverlening aan de Europese standaarden voldoen.

PROFITEER VAN HET BESTE RESULTAAT TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS

Een poort of hekwerk aanschaffen, doet u bij ons altijd tegen de beste prijs. Dat geldt natuurlijk ook voor een ijzeren poort voor uw achter- of voortuin of industrieterrein. Wij bieden u altijd een mooie en effectieve oplossing die volledig binnen uw budget past. Bent u benieuwd wat voor soort poort wij voor u kunnen realiseren? Bel dan naar 0495-494453 of vul het contactformulier in.