0495 - 494 453
bel ons
[email protected]
mail ons
Vrijblijvende offerte
aanvragen

VOORTUIN HEK

Zoekt u voor uw voortuin nog een kwalitatief hoogwaardig en sierlijk hek? Waarom zou u dan niet contact opnemen met Govers Sierhekwerk uit Budel? Ons bedrijf in de buurt van Eindhoven en Weert is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van hekwerken en sierpoorten. Daarbij kijken wij altijd naar de stijl van uw voortuin, want een hek moet natuurlijk wel bij de stijl van uw tuin passen. Wij nemen graag kennis van uw ideeën!

UW VOORTUIN KRIJGT MEER SFEER MET EEN SIERLIJK HEK OP MAAT

Een hek op maat laten maken en plaatsen door de deskundige monteurs van Govers Sierhekwerk uit Budel is een goed idee wanneer u meer sfeer in uw voortuin wilt aanbrengen. Bij ons kunt u zelf bepalen in welke stijl u uw tuinhek graag zou willen zien. Wilt u een houten hek met een natuurlijke uitstraling in uw voortuin? Of is een hek van metaal en glas iets voor u? Voor welk materiaal u ook kiest, ieder tuinhek dat Govers Sierhekwerk produceert, voldoet aan de ISO NEN gestelde kwaliteitsnormen en draagt het HEKMERK keurmerk. Onze hekwerken gaan bovendien jarenlang mee.

KIES VOOR HET MEEST PASSENDE HEK ALS OMHEINING

Ieder hek dat onze specialisten produceren voor klanten in onder meer de omgeving van Helmond, Weert en Eindhoven, wordt vakkundig geplaatst en geleverd met passend hang- en sluitwerk. Uw tuinhek dient immers niet alleen ter decoratie, maar moet uw voortuin ook goed afsluiten. Heeft u vragen over het op maat laten maken van een tuinhek? Schroom dan niet om even te bellen naar 0495-494453 of om het contactformulier in te vullen.